Algemene voorwaarden

Om er voor te zorgen dat alle communicatie en organisatie van de lessen en workshops soepel verlopen, zijn de spelregels vastgelegd in de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden ZANGLESSEN EN COACHINGS
Algemene voorwaarden WORKSHOPS VFM

Enkele belangrijke basis voorwaarden

  • Lessen worden per 6 maanden gepland en vastgelegd in een lesovereenkomst en kunnen ieder moment worden begonnen. Als de zomervakantie binnen de lesperiode valt, duurt een overeenkomst 7 maanden. Deze wordt NIET stilzwijgend verlengd, en eindigt vanzelf na de afsgesproken lesperiode. Verlenging op tijdig verzoek van leerling is altijd mogelijk.
  • Tussentijdse beëindiging van de overeenkomst is niet mogelijk.
  • Een ingeplande les kan tot 1 dag (minimaal 24 uur) van te voren worden afgezegd. Deze les kan dan later in overleg worden ingehaald. Te laat afgezegde lessen worden niet ingehaald. Afzeggingen mogen uitsluitend online gedaan worden met dit formulier.
  • Bij ziekte of verzuim van de docent wordt de les altijd ingehaald.
  • Leerlingen onder de 21 betalen geen BTW, 21jaar en ouder betaalt 21% BTW.
  • Bij meer dan 2 maanden betalingsachterstand stoppen de lessen, waarbij de volledige betalingsverplichting blijft bestaan.
  • Alle ingeplande lessen staan in de lesovereenkomst. Afwijken van deze tijden kan maximaal 2 maal per semester, in overleg met de docent en onder voorbehoud van beschikbare lestijden.
  • Bij tussentijds opzeggen van de lessen of plotselinge beëindiging van de lessen door de leerling, blijven de in de lesovereenkomst aangegane financiële verplichtingen bestaan.

 

Roken

De lesstudio is geheel rookvrij. Dat betekent ook, dat mensen die sterk naar rook ruiken niet welkom zijn; deze lucht blijft erg lang hangen en andere leerlingen en de docent hebben daar hinder van. Rook je? Trek dan frisse kleren aan naar de les en rook niet voor je les hebt. Dit zorgt er voor dat de lesruimte ook voor andere leerlingen én voor de docent fris en gezond blijft. Let op: mensen die naar rook ruiken worden niet binnengelaten. Als daardoor een les wordt gemist, wordt deze niet ingehaald!

 

Sporten

Ook als je zojuist stevig hebt gesport en je hebt niet gedoucht kan de lucht in de lesruimte wat minder fris en fruitig worden. Houd daar rekening mee!