Groepen, koren en workshops

VocalFeedback leent zich erg goed voor groepsonderwijs. Er zijn verschillende mogelijkheden:

KOREN

Een workshop voor een koor wordt meestal op locatie gegeven.  Na een korte introductie in VocalFeedback, worden zaken aangepakt die in het koor leven. Dat kan gaan ovcer timing, samenklank, samenwerking, oefendiscipline buiten koortijd en natuurlijk zangtechniek. Maar het grootste “geheim” van een VocalFeedback workshop voor koor, is wel het werk dat verricht wordt aan het samenspel met de dirigent. Zowel het koor als de dirigent zullen er beter door kunnen functioneren en elkaar beter leren aanvoelen.

Verder

WORKSHOP

Een workshop VocalFeedback kan op locatie of in de zangstudio naar eigen behoefte worden ingevuld. Er wordt natuurlijk vanuit de VocalFeedback basis gewerkt, maar een workshop kan in thema en aanpak varieëren, afhankelijk van de deelnemers.

Verder

MASTERCLASS

Een masterclass heeft meestal dezelfde werkvorm: korte presentatie en introductie in VocalFeedback, een interactieve uitleg waarbij meteen dingen kunnen worden uitgeprobeerd. Hierna volgen dan een aantal individuele coachings, die door het publiek te volgen zijn. Masterclasses worden vaak als een zeer leerzame werkvorm gezien; je staat op het podium  aan je stem te werken, de plek waar je uiteindelijk ook optreedt!

Verder

Ben je geïnteresseerd om een masterclass of workshop te laten verzorgen?