Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/8/9/vocalmedia.nl/httpd.www/zangles-nijmegen/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1013

Afstand en reistijd spelen geen rol meer

Neem zangles via Skype of Viber. Na iedere korte sessie heb je weer voldoende informatie om verder te kunnen. In je eigen vertrouwde omgeving werk je samen met je zangcoach aan je stem. Er zijn twee mogelijke programma’s waarmee we de sessie kunnen doen: Skype en Viber. Die laatste is in de praktijk stabieler, maar Skype is zeker ook mogelijk.

Hoe werkt het?

Installeer Skype of Viber op je computer of smartphone. Let wel op, dat je op je computer een goed werkende webcam nodig hebt. Op je smartphone is de camera al ingebouwd. Speel de muziek af, op je computer of op je geluidsinstallatie, en zing jouw partij mee. Via je beeldscherm kijkt je zangdocent mee, en geeft je aanwijzingen. De eerste 5 minuten van een sessie worden niet in rekening gebracht, omdat eerst de verbinding goed tot stand moet komen en we elkaar goed moeten kunnen horen en zien.

Skype

Je installeert Skype via de onderstaande link op je computeren/of smartphone:

https://www.skype.com/nl/

Viber

Je installeert Vibe via de onderstaande link op je computer en/of smartphone:

https://www.viber.com/en/

Nadelen

Natuurlijk, les via internet is niet hetzelfde als “face to face”. Maar als je erg ver weg woont van de VocalFeedback studio, of gewoon de tijd niet hebt om te reizen, dan is het een goed alternatief. Nadeel is, dat de les niet wordt opgenomen (hoewel er wel apps zijn op je telefoon om dat alsnog te doen). En je mist de “echte” interactie.

Prijs

In een online sessie behandelen we meestal maar één vraag of onderwerp. Dat is een voordeel: je hoeft voor dat éne ding niet een hele les te boeken. dat maakt de sessie kort en betaalbaar.

Ideale combinatie

Het allerbeste is, als je af en toe een “gewone” zangles neemt, en dat aanvult met Skype sessies. Dan kun je ook beschikken over de video van die les om thuis mee verder te werken. Er zijn voldoende mogelijkheden beschikbaar om het in jouw drukke schema in te kunnen passen. Neem daarvoor contact met ons op!This form does not exist