Zangles Arnhem

Ben je op zoek naar zangles in Arnhem of omgeving en wil je jouw stem verder ontwikkelen? Alfons Verreijt geeft zangles in de omgeving van Arnhem volgens de VocalFeedback methode.

Nieuwste inzichten

De basis van de VocalFeedback methode wordt gevormd door de nieuwste inzichten in zangtechniek en neuropsychologie. Tijdens de lessen worden opnames gemaakt en teruggeluisterd. Dit vormt een belangrijk onderdeel van de methode omdat je op deze manier getraind wordt om kritisch naar je eigen stemgeluid te luisteren en je tegelijkertijd bewust te worden van wat er in je lichaam gebeurt als je zingt.

Zangleraar, coach en jurylid

Alfons Verreijt stond aan de basis van de VocalFeedback methode. In 2012 verscheen zijn eerste boek hierover, “De Essentie van de stem”. Alfons heeft als singer-songwriter opgetreden en in verschillende groepen gespeeld. Daarnaast was hij als zangcoach en jurylid betrokken bij talentenshows zoals X-Factor, So you wanna be a popstar en Popstars. Alfons geeft naast privé zangles in de omgeving van Arnhem ook workshops en trainingen voor zowel particulieren als het bedrijfsleven.

Lessen

Wil je eerst weten of deze manier van lesgeven iets voor jou is? Dan kun je je aanmelden voor een proefles. Bevalt de proefles? Dan schrijf je je in voor een periode van 6 maanden. Liever geen vaste lestijden maar wel op regelmatige basis een les volgen? Je kunt ook kiezen voor een flexkaart van 5, 10 of 15 lessen. Iedere les kun je dan plannen op een moment dat het jou uitkomt. De flexkaart is maximaal 7 maanden geldig. Wil je meer weten over de verschillende lesmogelijkheden en de tarieven? Neem dan contact met ons op.

Heb je nog vragen of meer informatie nodig?