Zangles Beuningen

Ben je op zoek naar zangles in Beuningen of omgeving en zing je graag pop, jazz of musical? Dan is de VocalFeedback methode echt iets voor jou. Waar de traditionele methoden uitgaan van de klassieke klank, is de vooruitstrevende VocalFeedback methode veel breder en daardoor veel beter inzetbaar in de andere genres.

Alfons Verreijt

Zangcoach Alfons Verreijt is de grondlegger van de VocalFeedback methode en geeft al ruim 10 jaar zangles vlakbij Beuningen volgens deze methode. Hij schreef artikelen over zingen en zangtechniek voor muziekbladen “Music Maker”, “Bandcoach”en “Z!ng Magazine”. Ook schreef hij het boek “De Essentie van de stem” over VocalFeedback. Deze door hem ontwikkelde methode gaat uit van de nieuwste inzichten uit de zangtechniek en de neuropsychologie.

Zingen met en zonder compressie

De methode deelt de stem in 2 functies in: zingen met compressie en zingen zonder compressie. Hiermee zijn alle klanken te maken. Daarbij wordt niet gestreefd naar een klassiek klankideaal maar naar jouw eigen geluid. Je leert niet zingen met het analytische deel van je hersenen, maar het motorische deel. Interpretatie en techniek staan daardoor direct met elkaar in verbinding en worden tegelijkertijd geoefend.

Bekijk de video’s van de lessen

Heb je interesse in zangles in de omgeving van Beuningen volgens de VocalFeedback methode? Op de website kun je ook video’s bekijken die tijdens de lessen zijn gemaakt. Zo krijg je direct een goede indruk van de methode. Wil je weten of het ook iets voor jou is? Dan kun je eerst een proefles boeken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Heb je nog vragen of meer informatie nodig?