Zangles Elst

Bij Alfons Verreijt kun je terecht voor zangles in de buurt van Elst. Deze zangles wordt gegeven volgens de VocalFeedback methode.

Zangles Elst

Thuis terugluisteren en kijken

Bij de VocalFeedback methode wordt je les opgenomen. We maken audio en video opnames van je zangles zodat je kunt leren anders naar je eigen stem te luisteren. Jouw les blijft dus voor altijd bewaard: aan het einde van de les wordt de hele les op je usb stick gezet zodat je er ook thuis mee aan de slag kunt. Niet alleen kun je je eigen stem terugluisteren, ook de feedback wordt opgenomen zodat je daar thuis weer extra op kunt oefenen. Zo blijf je jezelf continu verbeteren en ontwikkelen, ook op de momenten dat je geen zangles hebt. Heb je nu zangles in Elst? Dan is de Vocalfeedback studio op slechts 10 minuten rijden!

De essentie van de stem

Alfons heeft zelf ruime ervaring als zangcoach en singer-songwriter. Hij speelde in verschillende groepen zoals Schu!m en Nieuwe helden en maakte twee solo albums. Hij was als zangcoach en jurylid betrokken bij onder andere X factor, So you wanna be a popstar en Popstars. Hij voltooide in 2009 de VocalFeedback methode en in 2012 verscheen zijn eerste boek over deze methode: De essentie van de stem. Alfons Verreijt geeft naast zangles in de buurt van Elst ook workshops en werkt regelmatig als zangcoach voor televisie en het bedrijfsleven.

Wil jij ook privé zangles van Alfons Verreijt in de buurt van Elst? Meld je direct aan! Heb je nog vragen en wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Heb je nog vragen of meer informatie nodig?