Zangles Nijmegen

Wil je beter leren zingen en ben je daarom op zoek naar zangles in Nijmegen? Alfons Verreijt geeft zangles in Nijmegen volgens de VocalFeedback methode.

VocalFeedback methode

Bij de VocalFeedback methode benader je je stem vanuit je eigen gevoel en energie. Deze methode maakt gebruik van de nieuwste inzichten uit de zangwereld en de neuropsychologie. Je leert je eigen lichaamsgevoel kennen en merkt wat er gebeurt in je lijf en hoe het voelt om het goed te doen. Doordat we werken met koptelefoons hoor jij hetzelfde geluid als je docent en hoor je precies wat je doet. Dat is de basis van de VocalFeedback methode. Alles wat je zingt wordt opgenomen met audio en video en door kritisch te luisteren en te kijken, klim je zelf op de stoel van de zangleraar. Deze manier van zangles geeft je de instrumenten in handen om je stem snel verder te ontwikkelen. Je leert eigenaar te worden van je eigen stem en je eigen klank. De video krijg je mee naar huis, dus de zangles blijft altijd bewaard.

Professionele apparatuur

De zangles wordt in Nijmegen gegeven in een comfortabele ruimte voorzien van verwarming en airconditioning. We hebben de beschikking over professionele apparatuur zoals een computer, monitor-installatie, koptelefoons en goede microfoons. Een piano en gitaar zijn ook aanwezig om je te begeleiden tijdens de les. Er hangt een bijna huiselijke sfeer in de ruimte en er zijn weinig omgevingsgeluiden waardoor je ongestoord je les kunt volgen.

Wil je meer informatie over zangles in Nijmegen volgens de VocalFeedback methode? Neem dan contact met ons op.

Heb je nog vragen of meer informatie nodig?