Zangles Oss

Ben je op zoek naar zangles in de buurt van Oss om je stem verder te ontwikkelen? Dan is de Vocalfeedback methode wat voor jou! Zangcoach Alfons Verreijt heeft deze methode ontwikkeld vanuit de nieuwste inzichten op het gebied van zang en uit de neuropsychologie.

Interpretatie en techniek gaan samen

Bij veel zanglessen wordt uitgegaan van het klassieke klankideaal. Maar als je veel meer pop, musical of jazz zingt, dan is dat uitgangspunt te beperkt. Je leert zingen met het deel van je hersenen dat daarvoor bedoeld is. Motoriek en emotie zijn hierdoor beter te integreren. Interpretatie en techniek worden als geheel benaderd waardoor je veel meer in je stem kunt leggen en je eigenheid kunt benadrukken. Volg je nu al zangles in Oss? De VocalFeedback methode is nu ook voor jou binnen rijafstand.

Persoonlijke dagprogramma

Heb je behoefte aan meer intensieve coaching? Dan kun je naast zangles in de buurt van Oss ook kiezen voor een persoonlijk dagprogramma. Tijdens deze dag staat alles in het teken van jouw doelstellingen. We bespreken eerst tijdens een wandeling jouw sterktes en aandachtspunten, je gewenste en ongewenste gewoontes en natuurlijk wat je wilt bereiken. We brengen alles in kaart en gaan er mee aan de slag. Zingen, spreken, oefenen en muziek maken, maar ook lachen en praten. We gaan intensief aan de slag in de studio met professionele geluids- en videoapparatuur.

Heb je interesse in zangles in de omgeving Oss of in het persoonlijke dagprogramma? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en je aan te melden.

Heb je nog vragen of meer informatie nodig?