Zangles Wijchen

Voor zangles in de buurt van Wijchen kun je terecht bij zangcoach Alfons Verreijt. Traditionele zangleraren werken vooral vanuit de klassieke ideale klank. Zing je liever pop, musical of jazz, dan is deze methode te beperkt. Alfons Verreijt werkt met de vooruitstrevende VocalFeedback methode. Deze is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de zangwereld en de neuropsychologie.

Professionele studio

De zangles, vlakbij Wijchen, vindt plaats in een studio met professionele apparatuur. Tijdens de lessen worden professionele opnames gemaakt. Hiervoor hebben we de beschikking over onder andere een computer, monitor, koptelefoons, goede microfoons en een piano en gitaar zodat je jezelf kunt begeleiden als je dat wilt. Op de computer hebben we duizenden karaoke bestanden en orkestbanden om als oefenmateriaal te gebruiken. De video opnames van jouw les, vormen een belangrijk deel van de zangles. Niet alleen als doel maar vooral ook als middel. Je leert te luisteren naar je eigen stem en hiervan te leren. Volg jij nu zangles in Wijchen? De VocalFeedback studio is vlakbij!

Geen eindeloze toonladder

VocalFeedback is heel praktisch. Je bent meteen bezig met zingen met een microfoon en met bestaande songs. Geen eindeloze toonladders maar meteen het serieuze werk. Met deze methode wordt tegelijkertijd gewerkt aan techniek en interpretatie. Door te voelen en te ervaren en het later weer terug te luisteren, leer je waar je op moet letten en wat de effecten zijn van wat je doet.

Wil je meer informatie over onze zangles vlakbij Wijchen? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de methode en de tarieven kun je verder kijken op de website.

Heb je nog vragen of meer informatie nodig?